regiotafel-friesland

SSFH is van start gegaan met de regiotafels! Dit zijn bijeenkomsten waar werknemers uit verschillende organisaties in de branche op regionaal niveau bij elkaar komen. Hier gaan zij met elkaar in gesprek over verschillende zaken waar zij tegenaan lopen in de huisartsenzorg, met name over hoe de arbeidsmarkt gezond en toekomstbestendig blijft. De tweede regiotafel vond plaats op 10 april in de regio Friesland, en het was een succes! 

De deelnemers kwamen uit verschillende organisaties die allemaal te maken hebben met de huisartsenzorg. Deze diverse opkomst heeft verschillende inzichten en verbindingen gebracht; precies waar de regiotafels voor zijn bedoeld! De deelnemers spraken onder andere over de nieuwe BBL-opleiding, hoe vraag en aanbod voor stageplekken inzichtelijk gemaakt kan worden en op welke manier de deelnemers elkaar kunnen helpen om arbeidsmarktproblematiek op te lossen.

De SSFH-regiotafels worden door het hele land georganiseerd. Wilt jij ook in gesprek gaan over de huisartsenzorg in jouw regio? Houdt dan onze agenda in de gaten om te zien wanneer we bij jou in de buurt zijn! De planning voor het najaar volgt snel. Onze eerstvolgende regiotafel vindt plaats op 7 mei in de regio Zeeuws-Vlaanderen.

Blijf op de hoogte.
Abonneer nu op onze nieuwsbrief.