prize-trophy-victory-best-cere-ceremony-champion-2023-11-27-05-01-59-utc

Bij innovatie denk je al snel aan iets dat met computers, robots of andere technische ideeën te maken heeft. Maar innovatie is meer dan dat. Innovatie is ook een bestaand proces dat op een slimme wijze is aangepast, zodat het bijvoorbeeld een frustratie wegneemt en voor een verbetering zorgt, of een andere manier van (samen)werken. Om innovatie in de huisartsenzorg te stimuleren is de Nederlandse Vereniging van Praktijkondersteuners en Praktijkverpleegkundigen  (NVvPO) een nieuw initiatief gestart: de Innovatie Award. En jij kunt hier aan meedoen! 

De Innovatie Award 

De NVvPo doet een oproep aan jou om je meest succesvolle vernieuwende werkwijze, waarmee jij het verschil maakt in jouw praktijk of voor jouw patiënt, te delen. Heb jij een unieke manier om patiënten te benaderen of te motiveren. Gebruik jij een bepaalde tool tijdens de behandeling van patiënten? Of heb jij een handigheidje ontdekt in jouw werkwijze? Het kan iets kleins zijn, dat grote waarde heeft en het werkplezier verhoogd. Deel jouw idee met de NVvPO en maak kans op de Innovatie Award.

Meer informatie of deelnemen? 

Wil jij meer informatie over de award? Of wil jij jouw idee direct insturen? Neem dan snel een kijkje op de site van de NVvPO. 

Blijf op de hoogte.
Abonneer nu op onze nieuwsbrief.