ssfh-podcastcover-hoe-word-je-een-diva

In de nieuwste aflevering van de podcastserie ‘Goed voor elkaar’ gaat Elisabeth van den Hoogen in gesprek met Suzanne Verheijden, programmamanager en trainer voor Digitale Vaardigheden bij de coalitie Digivaardig in de Zorg. Het onderwerp van deze aflevering is het belang van digitale vaardigheden in de huisartsenzorg.

Tijdens de podcast bespreken Elisabeth en Suzanne wat het betekent om digivaardig te zijn en hoe je een ‘diva’ kunt worden op het gebied van digitale vaardigheden. Ze geven concrete voorbeelden van situaties waar nog winst te behalen valt en benoemen ook succesfactoren, zoals het inzetten van een digicoach en de positieve impact die dit kan hebben op de werkvloer.

Wil jij zelf stappen zetten om digivaardiger te worden? Beluister dan de podcast voor praktische tips en inspiratie. Deze aflevering is onderdeel van een tweeluik. In aflevering vijf, die binnenkort online komt, staat het thema digitaal leiderschap in de huisartsenzorg centraal, een onmisbaar aspect in de steeds digitaler wordende zorgsector.

Digitaal leiderschap speelt een belangrijke rol in het succesvol doorvoeren van digitale veranderingen en het stimuleren van medewerkers om digitaal vaardig te worden. Meer weten? Blijf luisteren naar de serie!

Blijf op de hoogte.
Abonneer nu op onze nieuwsbrief.