refect-gesprekstool-afbeelding

Met trots kondigt SSFH aan dat REFLECT nu live staat, en klaar is om de zorgteams in de huisartsenzorg te ondersteunen. De innovatieve tool is ontwikkeld in samenwerking met ondernemers en aangepast aan de specifieke behoeften van de gezondheidszorg.  REFLECT biedt een gestructureerde aanpak voor individuele ontwikkeling, teamfit, en duurzame inzetbaarheid van medewerkers in de huisartsenzorg.

REFLECT stelt huisartsenorganisaties in staat aan de slag te gaan met:

  1. Individuele Groei: Geef uw zorgprofessionals de mogelijkheid om gerichte feedback te ontvangen over hun competenties en gedragsindicatoren, waardoor individuele groei wordt gestimuleerd.
  2. Gestructureerde Gesprekken: Implementeer een uniforme gespreksstructuur die de interactie tussen werknemers en leidinggevenden verbetert, gericht op het bevorderen van samenwerking en prestaties.
  3. Duurzame Inzetbaarheid: Evalueer de duurzame inzetbaarheid van uw teams, inclusief aspecten van fysieke en mentale gezondheid, om proactief welzijnsinitiatieven te ontplooien.
  4. Teamfit en Samenwerking: Versterk de samenwerking binnen uw organisatie door de teamfit te verbeteren en een cultuur van effectieve communicatie te bevorderen.

De online tool is ontworpen met het oog op aanpasbaarheid. Hierdoor kan het flexibel ingezet worden voor de constant veranderende behoeften binnen de gezondheidszorg.

Benieuwd wat REFLECT voor jouw organisatie kan betekenen? Of wil je gelijk aan de slag met tool? Meld je dan nu aan door te mailen naar info@ssfh.nl

Blijf op de hoogte.
Abonneer nu op onze nieuwsbrief.