ssfh-vergoedingen-web

SSFH biedt stagiairs en erkende leerbedrijven een stagevergoeding en een praktijkvergoeding aan. Sinds dit jaar wordt er onderscheid gemaakt in de vergoedingen voor BOL, BBL (zij-instroom/ herintreder of niet), HBO of derde leerweg en het leerjaar waarvoor de stagiair stageloopt. Daarmee tracht SSFH beter aan te sluiten bij de wensen en ontwikkelingen uit de branche.

Om inzichtelijk te maken wat er is veranderd en welke vergoedingen de stagebieder voor de praktijk en voor stagiairs kan aanvragen, heeft SSFH een beslisboom en een vergoedingenoverzicht gemaakt. Met de beslisboom (zie hieronder) of deze interactieve vragenlijst kun je zien voor welke vergoeding(en) de praktijk en de stagiair in aanmerking komen. In het vergoedingenoverzicht kun je zien welke wijzigingen er in 2024 hebben plaatsgevonden en waarom deze veranderingen zijn doorgevoerd. Daarnaast wordt er ook aangegeven om welke vergoedingen het, hoe je deze aan kunt vragen en wat ervoor aangeleverd moet worden.

Met deze vergoedingen stimuleert SSFH dat er meer stageplaatsen komen. Een stageplaats is onmisbaar voor o.a. aankomende doktersassistenten en praktijkondersteuners.

Blijf op de hoogte.
Abonneer nu op onze nieuwsbrief.